PokerBarat.hu

Beszélgetés a BWin Poker teremről. Tetszik? Milyen itt játszani?

Megszerezhető bónuszok:

100$ bónuszkód: STAN100
200$ bónuszkód: STAN250
500$ bónuszkód: STAN500

A BWin termét letöltheted ITT!

Megjelölések: Bwin, online, poker, sportfogadás

Megtekintések: 66

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Sziasztok.

Én érdeklődni szeretnék hogy nem-e tudja vki megmondani hogy a Bwin-en hogy tudok a leggyorsabban sok sok pokerpontot összegyűjteni, mert játszottam 0,5-0,10$ játékot de nem nagyon gyűlt... :(
Előre is köszi

Robin
Szia Robin! Én már egy kb 1 éve nyomom itt! A pókerpontok kicsit furán gyűlnek :)
1. Minnél magasabb téten nyomod a cash gamet annál több póker pontot termelsz.
2. Mikor játszol akkor automatikusan gyűjtesz pókerpontot, státuszpontot, marketpontot! A státuszpontokat a rendeszer bizonyos időközönként összeszámolja. Három státusszint van : GREEN (mindenki ezzel indul), WHITE, YELLOW. Ha elég pontotd van akkor a rendszer magasabb státuszba rak. Minnél magasabb a státuszod a pókerpontod is annál gyosabban gyűlik!
A marketpontokat pedig a Bwin marketben költheted el, vehetsz pl pókertorna jegyeket is, így ingyen tudsz indulni a tornákon, vagy beválthatod valódi pénzre is bár ez szerintem nem éri meg mert elég kevés lóvét ad!
Remélem segítettem!

jonasgmtk
Sziasztok.

Szerintem 0,25-0,50-es vakkal kellene játszanod min.
Én már három éve vagyok a bwin-nen szerintem tudok mindent ha segitség kell szóljatok.
Szia!
Egy kérdésem lenne a bwin-en vettem a market pontjaiból egy jegyet az $500 b'inside poker tournament-re betelt s szeretném másikra cserélni vagy vssza kérni pontjaimat!
Köszönöm.
szia!
ez az ő asztaluk, velük kell megbeszélned.
Sziasztok ! -csalnak 1000 -el a bwin -en !!! Érdekes módon ha üres volt a számlám, s freeroll-on nyomtam nagyon sokszor elértem a fizetős (bónusz $) helyek valamelyikét (ha hozzá akartam jutni akkor be kellett fizetnem, s játszanom), majd a kp. -en leszedett. Készpénzes asztalon is játszottam, s szinte csak akkor nyertem amikor sikerült eldobatnom az ellenfélel a lapjait. Gondoltam, hogy csokorba gyűjtöm a "peches" kezeimet, s reklamálok, de ez más rendes helyektől eltérően nagyon bonyolult...

"Kéz-történet
Adja meg a keresendő póker kéz számát."

:-)

A bónusz $ -jaimat is sokkal nehezebben sikerült beváltanom, s jó esetben is amikor jóváírták, meghúztam az egyenleget : -10$ < nyereség - (befizetett $ + bónusz $) < 30$ volt. De lehet másnak más a véleménye, azért mert engem nem szeretnek itt még lehet próbálkozni...

üdv.: -gyuri-
Hello Gyuri! Gondolom a bonus dollar free rollon nyerted a pénzed. Ahhoz hogy ezt jóváírják a számládon pókerpontokat kell gyűjtened ami csak valódi pénzes játékokon lehetséges.
Én már elég rég játszom itt, nem vettem volna észre, hogy csalnak, pedig nyomok cash gamet, meg kisebb tornákat is. Micro téten sok a hülye játékos, aki minden szarral játszik. Elég szépen le lehet húzni őket feszes játékkal! Összességében véve nekem tetszik az oldal, bár aki ide akar regisztrálni az készüljön fel rá, hogy bónuszpromóciókat nem igazán fog látni :( ! A Bwin market viszont nagyon jó!
Szega!

A HandHistoryt nem lehet lementeni, mint Fulltilten v. Pokerstarson???
THX
sajna nem tudom, kérdezd meg az üfsz-t
Szia!
Nem lehet lementeni.
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a cash game nyeremény jóváírása az egyenlegen mennyit szokott késni, mert nekem nem került automatikusan a számlámra. Köszi.
Nikoletta:

A 2010.01.24-i 21:00-kor megrendezésre kerülõ "Qualifier to $25.000 b'inside" versenyre sajnos már nem lehetséges a regisztráció, mivel a versenyen az összes hely betelt. (Maximum 400 játékos)

Tájékoztatjuk, hogy a "Számlám/Pókerem" menüpontok alatt rendelkezésére alló b'inside marketben vásárolt "Qualifier to $25.000 b'inside" versenyjegye (Érvényesség lejárta: 2010.03.17.) a következõ "Qualifier to $25.000 b'inside" versenyen használható fel.

A verseny 2010.03.21-én 21:00 órakor kezdõdik. A verseny 2010.01.25-én 21:00-kor lesz meghírdetve a lobbiban. A regisztráció 2010.01.26-án 21:00-tól lesz lehetséges.

A 2010.01.03-i 21:00-kor megrendezésre kerülõ "$500 b'inside Poker Tournament" versenyre sajnos már nem lehetséges a regisztráció, mivel a versenyen az összes hely betelt. (Maximum 1500 játékos)

Az $500 b'inside versenyjegyét a következõ 2010.02.07-én 21:00-kor megrendezésre kerülõ $500 b'inside Poker Tournament versenyen használhatja fel.

A verseny 2010.01.03-án 21:00-kor lesz meghírdetve a lobbiban. A regisztráció 2010.01.24-én 21:00-tól lesz lehetséges

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek