Sokan kinevetik, meg lenézik azt aki ebből él! Hát persze mert nagyon sokan csak szerencsejáték nak nézzik és sokan nem is tudják mennyi munka és fáradozás van ebben a játékban! a Rengeteg tanulni való, a sok gyakorlás.... Szerintem mikor valaki leül az asztalhoz és játszik 2-3 órát az legalább annyira fárasztó mintha valaki egész nap dolgozna! PL: Taxizna egész nap csak vezetsz ránézésre ez is könnyűnek tűnik de ott is figyeled a forgalmat... és ez is nagyon fárasztó dolog!
Énis úgy voltam vele hát a pókerből könnyű megélni mert lemegyek Cg-zni várok a jó lapokra majd felteszek mindent és az esélyek általában nekem kedveznek akkor kihúzok egy két nagyobb kasszát utána elmegyek és szépen növekszik a pénzem.. Hát most már belátom hogy ez kőkemény meló igaz nagyon rosszul játszok még mindig de láttok volna egy éve fúúú... :w ahhoz képest rengeteg fejlődtem és úgy hogy nem olvastam semmit kb 2 hónapja olvasgatok stratégiákat és ez nagyon meg is látszik a kasszán bár most majdnem hogy 0 vagyok de fejlődöm! És remélem ha így folytatom 2-3 év és eljutok arra a színtre hogy simán megélek majd belőle! Egyenlőre a cél hogy minél jobb játékos legyek és hogy stabilan tudjak játszani a későbbiekben mindenféleképp átakarok álni az élő játékra és a versenyekre, és utazgatni össze vissza a vilába:)!