PokerBarat.hu

Lejött az ellenfél 1 outja? Esélyesebb voltál mégsem te nyertél? Minden pókeres sok-sok bad beat-et elszenved karrierje során. Itt megoszthatod a többiekkel peches leosztásaid történetét.

Megjelölések: bad, balszerencse, beat, fish, szerencse

Megtekintések: 9

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Köszi a tanácsokat. Amint írtam én 10$ nevezési díjú Sit&Go-kat játszottam, de néha beültem CG-kre is gamblerkedni NL100 ra 20$-ral. A furcsa a dologban, hogy amikor ezt tettem szinte mindig +osan álltam fel az asztaltól (1 kivétellel)...Én csak azt nem értem, hogy 10 SNG-ból a fish is elcsíp egy fizetős helyet...Nekem sikerült az, hogy egyiken sem tudtam! A többségben az ITM-ről 1 hellyel lecsúszva, és mindig legalább 70-30 volt az arány amikor belementem a dologba, egyébként flipeket már nem is vállaltam be...
Biztos vagyok benne, hogy nem tökéletes a játékom, de abban is, hogy egy közepes szintű játékosnak hoznia kell azt a 10-ből 1-2 ITM-et, akármilyen a széria..és akkor még keveset is mondtam...
Kérdésedre válaszolva, eddig az élő játékot csak haverokkal próbáltam, itt a környéken (Veszprém) csak a Balatonon van 1-2 klub (Keszthely, Balatonfüred), tornákról meg nem is nagyon hallok, és mostanában az utazgatásra nagyon időm sincs. De amint lesz lehetőségem, kipróbálok valami tornát élőben is, mert én azokra vagyok inkább ráállva...
Azt tudom, hogy megvan bennem az a hiba, hogy nem bírok leállni az x-edik elbukott BI után sem, de tilten már soha nem szoktam lenni. Talán ez az előnye ennek a dolognak, hogy egyre jobban viselem az ilyen helyzeteket. De tényleg, már nem csodálkozom semmin, a játék megy tovább... =)
És ha sikerül megint összehoznom valamit, akkor azt egyből veszem is le és rakom át másik terembe (termekbe), bár nem tudom, hogy jól járnék e vele :) De mindenképp meg fogom most már tenni, hogy kihagyok egy két napot, miután ilyen széria kapott el... Az elején egyébként még én is tartottam magam ahhoz, hogy ha 3 BI bukóban vagyok, akkor vége aznapra...De aztán ez elmaradt egy idő után mert nem éreztem szükségét, pont amiatt, ahogy mostanra kezelem a balszerencsés dolgokat..
Na nálam is kinyílik a panaszláda.Azt reméltem,hogy már nem fog.Mióta megverték az ász fullomat riveren kilences pókerrel,azóta nagyjából bírom a stresszt.Most se bosszant a dolog,csak tanulságos.Három év alatt sehol nem találkoztam annyi ütközéssel,mint az Absolute pókeren három nap alatt.Éjjel többször is megverték az Ász párjaimat,de ez benne van,ez nem baj.Ennek ellenére többnyire nyerni szoktam reggelre az esetek 90%-ban,mert már rég nem hisztizek emiatt. Tegnap is volt itt három olyan partim,ahol csak az orromnak,és a rutinnak köszönhetem,hogy megúsztam őket 20-30 dollár buktával.Bukásnak én még így nem örültem mint ezeknek.Na mindegy,nem erről van most szó.Okulva a tegnapi napból(azért nyerő voltam reggel)fél beülővel mentem harcba.Egy partit játszottam mindössze.Nagyvakról megadtam egy három dolláros emelést Q-9 (kör).Annál is inkább,mert 3-an limpeltek még rajtam kívül,ezért mindenképpen flopot akartam nézni,mert a végére nagy kasszát sejtettem.FLOP:J,10,(kör)8(treff).Na mondom,ennél jobb terítés nem is jöhetett volna.Tudtam,hogy egy drill kint van biztosan,és még egy magas pár legalább.Gondoltam várjunk egy turnt.Turn 7(pikk).Na akkor goo,elmult a veszély mostmár hülye az aki nem dob allinra.Nem dobtak.Ketten jöttek velem.Egyiknél JJ a másiknál 88.River:(pikk)J.A kész lapomon túl is volt egy csomó out-om,mégis veszítettem,ráadásul mindkettő ellen.Ez már kicsit bosszantott,úgyhogy Absolutrol pénz ki,egyenlőre nekem az felejtős.Pedíg egyébként korrekt hely,és nyerő is vagyok ott,de ez a három nap sok volt hirtelen.
Sziasztok ! Én még csak kb. 5 hónapja pókerezek internetten, de már tapasztaltam hogy leosztott magas párokkal (A,A ; K,K ; Q,Q) kb. 80 %-ban nem nyerő. Párszor azonnali all-in esetén vesztettem. Ellenfeleimnek vagy 2 pár vagy sor jött le. De már találkoztam pókerrel, sőt full ellen royal flössel is.
Sziasztok, -valaki azt tanácsolta, hogy amennyiben az ilyen esetek zavarnak (mert úgyebár ez fordítva is meg szokott történi csak arról nem beszélünk... :-), s akkor egyáltalán nem zavaró ! ) akkor keres olyan helyeket ahol a "kártyakeverés folyamata ellenőrzött". Nekem az elején már az felettébb gyanús volt, hogy egészen más lapokat kaptam ha versenyen játszottam mint amikor készpénzes asztalnál játszottam, persze ez érthető mert a készpénzes asztaloknál akkor keres sokat a szolgáltató ha nagy a pot. Játszottam a napokban 0.5/1 $ asztalnál, 7-en voltunk, kezemben Ah-Jh, 1passz,2passz, 3limpel, 4emelek 4.5 $, 5passz, 6kv. passz, 7nv. megad, 3limpelő megad 3.5 $ -t.
Flop : 10h-Jd-7h. Nekem tetszett, 3passz, gondoltam a 12 $ körüli flop elég is volna nekem, ezért 9 $ -t hívtam, 7nv. visszaemelt 20 $ -ig, a másik megadja gondolkodás nélkül ! Na ilyenkor érzem azt, hogy borzasztóan kevés a gondolkodási idő, ezért gyorsan drill -re, illetve 8-9 miatt sorra tettem (ami egy kicsit meredek volna a flop előtti téteket tekintve, de én is sokszor megjátszottam már hasonlót). Na ez megvolna, de hogyan tovább ?
1. dobás - Á nem, még megnéznék egy lapot min. 11 $ -ért.
2. Megadás, talán a legjobb választás.
3. Emelés, all in ? -nem, csak 89 $ -om van, s inkább akkor tolnám be ha egy flöst látok...

Megadást választottam. Turn : Qh, - hurrá ! -ha nem vigyázok még royalom is lehet !!! -igaz elképzelhető ha a 8-9 is kőr akkor egy kőr 6 -al már nem én vagyok a nyerő, de ilyenekre még gondolni sem szabad annyira kevés a valószinűsége...
passz, én is a passz, de mivel volt akit drill-re tettem ilyenkor mindig félek 1 kicsit, de úgy éreztem megéri a kockázatot. S jött az all in 48 $ -al ! -egy kicsit cidriztem, de akár mire gondoltam a legerősebb kezem volt, megadás, ennek is örvendtem, majd all in-t mondtam, hátha még sikerül egy kevés pénzt kicsikarnom... Megadta, s terítés : nv. Q-Q illetve 3-as 7-7, mindkettőt verem, majd jött a river még egy Q ==> lett 1 poker valamint 1 full. Azóta induláskor a képernyőm mindig ilyen szélessávban indul, majd kb. 5 perc múlva lesz normális, nem tudom ért valaki a hardverhez, vagy esetleg összefüggésbe lehet hozni azzal a kis repedéssel (bal felső sarok) amit az ökölcsapásommal okoztam ? Milliószor megfogadtam, hogy nem játszom interneten, ha pedig mégis (mert függő vagyok, s élő partikra sokkal kevesebb alkalmam adódik) akkor elviselem az ilyen eseteket, de most valahogy a reflexem gyorsabb volt az eszemnél. Nem tudom elképzelni, hogy a lapokat valóban véletlenszerűen osztja a gép, valamicskét értek a programíráshoz, s nem jelentene számomra se bonyolult feladatot ha erre kérnének, hogy irányított legyen az osztás.
Most olvastam el a 2-vel előtti hozzászólást, s kisértetiesen hasonlít az esetem, lehet u.a. a szoftvert használják ?
SZIASZTOK . NEKEM IS VOLT MA EGY ÉRDEKES ESETEM. EVERESTEM INDULTAM EGY VERSENYEN 1000 FÖLÖTTI RÉSZTVEVŐVEL. 50 JUT INNEN TOVÁBB. MÁR CSAK 54 EN VOLTUNK. NEKEM KB. 400 ZSETONOM VOLT. KIS VAK-NAGYVAK 400-800 ,ANTE 75 VAGY SZÁZ. ELSŐ POZICIÓBAN VOLTAM. KAPTAM KÉZBEN A,A-T. MÖGÖTTEM JÖVÖ 20000 FÖLÖTTI ZSETONNAL ALL-INT MONDOTT. MINDENKI KISZÁLLT, CSAK KETTEN MARADTUNK. MUTAT 6,9 ELTÉRŐ SZINŰ LAPOT. NEKI LE JÖTT SORA. IGY ESTEM KI.
Érdekes dolgok ezek a BEAD BEA-tek...

Gyakorlatilag, ha magas párral,vagy flop sorral ellenem nyernek,elviselem...Ha az én magas párom ellen bejön vlki a hívásom dacára 10 2 vel az némileg aggaszt.. Azomban mikor megvan a stílus az asztalnál ülőket megismertem>> Mondjuk 2 3 al dobatok egy AA párt na az most :tudás? ha siker, akkor az...Ha nem lúzer fish bélyeg... Vagy épp nem ment el..?
Ezen is lehet mélázni :))
Egy tippet mondok :), ha interneten játszottok, van egy öreg barátotok az excel, irj le annyit , hogy mikor játszottal (idő nap)
és +- nyertél vagy vesztettél :), csinald ezt 1 hónapig, ha jatszol majdnem minden nap , és egy szép kis grafikont :) vagy egy táblázatot kapsz,hogy mikor érdemes játszani. De én ugy vagyok vele hogy ha badbeat van , ütik AA, KK -mat 92-T2 meg mas finomsagokkal, akkor aznap nemjatszok, kivárom az én időmet. Az elő játékot énis jobban szeretem , tudod irányítani amit akarsz, nem a gép írányít téged. Az internetes pokerbe meg annyi, hogy unalmas amikor érzed ,tudod, hogy a masiknak rossz lapja van , kenterbe vagja a lapodat. Meg még ami bosszant,(K8 (BB)topp párod van a floppon(428s) elég jo kickerrel, de 3 szín is van egybe, hivnak, vissza hív, én persze dobok , mondom kiszállok ebből a partyból. River még egy szín, ugyan abból. Már megnyugottam milyen jol tettem, hogy nem bukok, biztosan van egy lap abbol a pickből , és ut mindent. River treff 6. Mutatás egyiknél A4, másiknál T4-es , de egyiknél se volt egy kör sem. Ilyenkor tudok kicsit kikattanni. De már a rutin egy kicsit nyugtat :)
hát, a tegnapi nap nem volt éppen sikeres...

három verseny, három kiesés, imígyen:

kezdődött egy KK vs JJ-val, flopon persze J - hát ilyen előfordul
aztán QQ all in A10 és AJ ellen, na, gondoltam, ezek szépen fogják egymást... board: 2345Q -
végül AK all in, amit 10/2-vel adott!!! középről!!!, és persze jött neki a 2...

nem mondom, hogy nagyon vidám voltam...
No komment!

Vannak néha érdekes leosztások ,de az amit én kaptam előző héten az a póker kicsúfolása volt!
Nyertem egy freerollon egy pár dollárt egy i pokeres teremben a cash game asztalon ülök próbálom a lehetetlent abból a pár dollárból csodát tenni.
Kapok középen egy QQ t ami eléggé erős lap előttem egy emelés 2 dollárig én megadom és még három megadó NL 50 az asztal egész vagyonom, amivel bent ülök16 dolláral a pot 11 dollár
a flop QQA
az első emelő erre a flopra bele hív 5 dollárt én megadom mindenki más dob. a pot 21 dollár
a Turn A
az eredeti emelő hív 5 dollárt én a maradék 9 dollárom berakom ő megadja mutat egy AKo-t
A pot mérete 39 dollár
Nállam QQ póker nálla full ásszal

River A

Hááát a kábulattól nem tértem nagyon magamhoz sajnos a sreenshoot későn sült el így csak a fájó emlék maradt.
na jó, ez felér az én három esetemmel...
Bad Beat aztalon jó lett volna.
A termek csalásait nem úgy kell elképzelni online,hogy direkt a másik félnek kedveznek,hanem sokkal több olyan lapot kapsz cash game esetén kézbe amivel játékba mész.Ezzel generálva nagyobb potot és ezzel termelve több rake et.Ezért va az ,hogy a cash game leosztásaiban rendszeresen kapsz olyan floppot amin egy szetted van a másiknak egy floppolt sora a harmadiknak pedíg egy NUTS szinhúzója.
Valamelyik termek ezt látványosan csinálják és vannak olyan termek amik ennél azért korrektebbek.
A nagy termeknek már nem érdeke az ,hogy abból a kevés játékosból minél több rake et szedjenek ki,ezért mindenkinek azt javasolom játszanak cash game et olyan termekben,amik eléggé nagyok.A többiben inkább sit n go és tournamentekkel építsenek bankrollt.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek