PokerBarat.hu

Lejött az ellenfél 1 outja? Esélyesebb voltál mégsem te nyertél? Minden pókeres sok-sok bad beat-et elszenved karrierje során. Itt megoszthatod a többiekkel peches leosztásaid történetét.

Megjelölések: bad, balszerencse, beat, fish, szerencse

Megtekintések: 9

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Bár viszonylag nem sokat veszítettem,mert ismerve milyen a tilt,ezért lóhalálában visszamentem alacsonyabb tétre.Ennek ellenére ami három nap alatt történt velem,az még soha semmilyen helyen nem fordult elő.A második naptól kezdve számoltam az AA-t amivel nem tudok nyerni.Tehát:két nap alatt 19-szer kaptam AA-t.Mindíg igyekeztem egy embert beengedni.Kétszer jöttek ketten,egyébként mindíg csak egy ember.Egyszer se tudtam nyerni AA-al,és mindíg riveren vertek meg többnyire egy out-os lappal.KK-QQ is így jártam,de azt nem számoltam már.Mindez történt az Unibeten,az elmúlt három napban.Vajon mi ennek a statisztikai valószínüsége,hogy ez így megtörténjen?Ha igaz a könyvek statisztikai okfejtése,akkor Hitlernek Berlin alatt jobb esélyt kínált a sors a Szovjet csapatok ellen.Igaz,ő nagyobb hal mint én,mert ennek ellenére is veszített.Mindent.Nekem viszont az Unibeten lévő 110 euróból megvan 55.Öröm az ürömben.
Unibet, ahogy régebben te is írtad, életveszélyes. Nekem a legnagyobb kassza ami ott most elment egy AJ allin flopon. Én emeltem pre, két megadó, a flop J78. Folytattam az emelést, amire kaptam egy brutál overbetet, és annak megadását. Allin mentem, ami még háromszoros volt. A két megadónál egy 74o, és egy J9s volt. River 9-es vitte el az 57€ kasszát, és én ezzel kerültem arra a napra pont nullába. Veszélyes halak azok ott az Unibeten. Ízletesek, de veszélyesen hülyék :D
Az online poker sajnos alacsony téten szerencsejátékká aljasult.Mióta divatpókert játszanak sokan,azóta nagyon híg a tudás szint.Számtalan példa van ami velem is megesett,és amiről tudok,hogy nap mint nap megesik.Persze a divatpókeres vesztő lesz,és ez nem baj.aztán vagy megtanul játszani,vagy egy darabig befizetget,aztán elunja,hogy nem tud pénzt kivenni belőle,és belátja,hogy ez nem megy neki.Rosszabb esetben ő lesz a leginkább meggyőzve arról,hogy ez valóban szerencsejáték.Persze hogy az,ha úgy játssza.Mostmár mondhatom ennyi év játék után,hogy 1-2$-os nolimit,5-10$-os fixlimit és és 100$ alatti versenyeknél alacsonyabb téten nincs játék.Legfeljebb egy-egy komolyabb,vagy közepes sattelit(de legalább 50$ befizetésü),még idejöhet.Amit leginkább kerülni akar az ember,pont arra van a legnagyobb szükség alacsony téten.A szerencsére.Persze vannak helyek,ahol kicsit jobb a helyzet,de még mindíg kívül van azon az állapoton,amit tudásszintü játéknak neveznék.és amire érdemes időt áldozni.Ez az én véleményem az alacsony tétes badbetekről.Mindenkinek sok szerencsét kívánok hozzá a továbbiakban,mert arra valóban nagy szüksége lesz.
Furi dolog ez, mert soha semmi nem jó. Az se jó, ha sok hal van, mert lemákolnak, és az sem, ha sok a cápa, mert elszedik a pénzem. Én is soxor idegeskedem azok miatt, akik Q9-el képesek allint megadni, és levernek riverre, mert jön a soruk mondjuk az AA-om ellen. Persze arról már ritkábban emlékezik meg az ember, mikor ugyanez a tag a következő AA-nál ugyanúgy allint ad meg 89s-el, és az egész beülője az enyém lesz. Felkiált az ember, hogy ez hülye, és játszik tovább boldogan. Kellenek a fishek, mert ők mozgatják jelenleg ezt az ipart. Ezért vannak hatalmas potok, amiket akár nl10-en is meg lehet nyerni. Ezért lehet, hogy vannak emberek, akik 100$-al ülnek egy nl10-es asztalnál. Persze gyakran fish is, de az tuti, hogy az a százas nem sokáig marad nála :D. Például, én ha vki bent ül egy nl20-as asztalnál 2-3 dollárral, szívesen megyek vele partiba allinig is határeset lapokkal, mert ő is ezt csinálja, és bízom a 40-60 százalékomban. Többet hoz, mint amennyit elvisz, még akkor is, ha néha tényleg monstrebe nézek. De azt azért állítom, hogy az ilyen játékos ritkán megy allin, vagy emel monsterrel, sokkal inkább KJ, DT szerű lapokkal próbál szerencsét.

Sztem a póker minig is szerencsejáték volt, még ha két iszonyat profi is játszik. Mert hibázhatsz, és a board megmentheti a sejhajodat. Játszhatsz iszonyat jól, ha a kártya nem "szeret". Nekem most az Unibet plusszos, de a kevés kis hajszálamból sokat veszítek egy-egy session alatt. Valamit valamiért :D.
Persze,így van.Nem az a bajom,ha kikapok,vagy nyerek.Már nem zavar nagyon.Én is bemegyek olyan partiba,ahol akkora a kasszaesély,hogy húzóval is érdemes 3-4 ember ellen preflop,mert nagyokat emelgetnek egymásra amitől valószínü,hogy nagy lapok vannak kint,Ászos,Kiályos lapok foghatják egymást erősen,és akkor én ott vagyok az alacsony húzóval mákolni.Bizony,mákolni megyek be.Egy ember ellen viszont soha.Lyuk sorra nem játszom,és a kevés outos lapokat eldobom,mert néha bejön,de gyakran nem.Ha valaki egyszer utánanézne,hogy ha játssza a színhúzóit,hogy mennyit nyert és mennyit bukott vele,akkor nagyon valószínünek tartom,hogy minuszos a végeredmény.Én általában 4 asztalon játszom egyszerre.Van,hogy egy asztalon (ritkán kettőn is)újra kell töltenem.A másik kettőn nyerek.Általában pluszosan szállok ki,mert lehet,hogy két asztal lehúzott,de másik kettő kifizetett.Általában mondom,mert hogyne fordulna elő vesztő széria is.Más se hülye,és gondolkodhat ugyanígy,hogy nagy a kassza,megéri bemenni bármivel szinte.Engem az ijeszt meg,amikor egy-egy játék mögött nem látom a logikát.Az megijeszt,mert úgy érzem,hogy olyan helyre kerültem amit nem ismerek fel.Aztán ezt felnagyítom,és már mászok is bele a xarba.Pedíg lehet,hogy nincs mögötte semmi,csak bízik abba az egy lapba ami lejöhet neki,vagy egész nap verték és elege van és nem akarja azért se feladni.Mit tudom én! Ilyenkor már semmit nem értek,és megijedek,mert ez már nekem nem a játékról szól,hanem valami szerencseféléről.Erről beszéltem,vagy inkább erre gondoltam.Nagyobb téten pedíg logikusabb kiszámíthatóbb nekem a játék,mert 10$-os beülőt kockáztatnak sokan,de 200$-t már nem.Ott is akad még aki igen,de az egy részeg milliomos,vagy csak részeg.Ott még nem fedeztem fel,hogy logikátlan lenne akár egy blöff is.Mit lehet erre mondani,akkor menj arra a tétre játszani.Igen,oda igyekszem,de baromira,csak éppen pillanatnyilag nincs meg hozzá az a 10.000$-om,ami részemre megnyugtató lenne.Ezért jön a fixlimit.Ott is mákolnak,de ott legalább nem kerül sokba.No de sebaj,azért én is elvagyok.Hol így,hol úgy.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek