PokerBarat.hu

Kedves Pókerbarátok!

A 2009 évi FHM kupán különdíjat nyert Blogger csapat szeretné megköszönni a közösségnek az eddigi támogatást. Erre mi legjobbnak azt tartottuk, hogy a különdíjas csapat tagjai nyereményükből összedobtak egy freerollra való kisebb összeget. Ezt a PókerBarát oldal is megtoldotta egy kis meglepetéssel.

A torna Choclatpókeren kerül lebonyolításra. Paraméterei:
Név: PokerBarat BloggerTeam $50Free
Dátum: 2009.11.08, vasárnap
Idő: 19:00 CET
Kezdő stack: 2000
Vakemelkedés: 12 percenként
A verseny jelszavas, regisztráció a Pókerbarát saját versenyeinél lesz, várhatóan hétfőtől, a szokott módon.

A kifizetési rend a szokásos, azzal az apró változtatással, hogy az FHM csapat tagjai, ha fizető helyre érnek, az ő nyereményük a tornán induló összes játékos közt kerül egyenlő arányban kiosztásra. (Ha ez nem megoldható technikailag, akkor a mögöttük végzők kapják a nyereményösszeget.)

A versenyent buonty rendszerben bonyolítjuk, ez annyit jelent, hogy aki az FHM csapat bármely tagját kiejti, az egy PókerBarát pólót kap ajándékba, a PókerBarát oldal felajánlásának köszönhetően.
Íme a lista azokról, akikre „fejpénz van kitűzve”:
Arató Zsolt, nick:dekoder67
Darab Gábor, nick:dbdancooper
Simon Gyula, nick: mukker69
Tomozi Tamás, nick:massssaTT
Velencei Péter, nick:LaHiena

A verseny fődíja az, hogy amennyiben a tornát nem a Pókerbarát Blogger Team tagja nyeri meg (várhatóan a teljes csapat 12 fővel elindul), a győztes a következő élő versenyen (december 5, Arany River Póker Club), ahol a Team indul, csapattagként lehetőséget kap a szereplésre.

Megtekintések: 1

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Ez érdekes lesz, a csapattagok már üzengetnek egymásnak a Fun Clubban. Mi lesz itt vasárnapig?
Hali!
Nem tudom, de 1-2 XL polot tartsatok:)
Jelszó BLOGFREE
lehet tudni az eredményről valamit?

én kézben JJ párral estem ki, 66 ellen, ami flopon szetesedett, és mivel csak alacsonyabb lap jött a boardon, nem tudtam eldobni... igaz, nem is álltam olyan jól, hogy dobjam.. :) gyakorlatilag laphalál volt, az elején volt egy AK, amit riveren dobtam egy komoly hívásra, aztán kisvakból limpeltem a vakot egyszínű 82-vel, amiből két pár lett, ez volt a legjobb lapom.. :)
bárki is győzött, nagy gratula neki! :)

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek