PokerBarat.hu

Hiánypótló topikot szeretnék nyitni, mert van egy fontos dolog, ami rendkívül hiányzik itt az oldalon. Szívem szerint új menüpont lenne, de sajna tőlem csak ennyire futja.

Jópár éve játszok már, több-kevesebb sikerrel. Ezzel párhuzamosan jópár fórumra is be vagyok regelve, ahol az alább leírt dolgok gördülékenyen mennek.

A problémám az, hogy itt a PB-on remek meghirdetett gémek vannak, klasszul ki van írva, hogy mi mikor és hol lesz, mi a módja a jelszóhoz jutásnak, minden klasszul le van kommunikálva, de a LEGNAGYOBB BAJ AZ, hogy ezzel vége is a dolognak!!!

Miért nincs egy olyan topik, ahol a végeredményeket/részeredményeket követni lehet???

Tegnapelőtt este az Everesten rendezte meg a PB az Everest EPEC selejtezőjét, ahol 3. lettem. A nyeremények meghatározása az alábbi módon történik:

3 beülőt nyert az élő 100 fős game-re a 3 legjobb 90 napnál nem régebben regisztrált játékos
2 beülőt nyert az élő játékra a 2 legjobb 90 napnál régebben regelt játékos...

Nos én 3. lettem, de SEMMI tájékoztatást nem kaptam arról, hogy ki mit nyert vagy nem nyert....

Ezt a furcsán akadozó/nem létező kommunikációt szeretném jobbá tenni ezzel a kezdeményezéssel, aki egyet ért velem esetleg jelezheti itt!

Nem mellesleg még mindig izgatottan várom a vasárnap esti EPEC selejtező végeredményét, mert se mail, se privát megkeresés, se az én privát üzenetemre nem jött válasz!

Reméljük ez a kis szösszenet segít, mert amúgy nagyon szeretem a PB-os versenyeket!

Gungl Ákos

Megtekintések: 1

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia!
A kommunikáció sajnos nem csak abból áll, hogy te kérdezel, és mi válaszolunk. Pontos útja kb így néz ki:
Te kérdezel
Én továbbítom a kérdésedet a managernek
Ő továbbítja a kérdésedet a terem managerének
Ő továbbítja a kérdésedet az illetékesnek, legyen az mondjuk support, vagy bármi.
Majd az egész lezajlik visszafelé.
Mi mindig manageri szinten tárgyalunk a termekkel, ez biztosítja a legjobb kapcsolatot, és eredményt. Ehhez viszont idő kell. Az EPEC leveledet láttam, és elindítottam a folyamatot. Tudom h ildomos lenne válaszolni ilyenkor, de nem mindig sikerül napi 15-20 levélre egyenként válaszolni. Ezt sajnálom, de kompromisszumokat kell hoznunk.
ui: gratulálok a 3. helyedhez. Azt hiszem az első kettő régi regisztráció volt, de még meg kell várnom az Everest hivatalos álláspontját.
Kösz az infókat, lesújtó, jó lett volna élőben is kipróbálni magam :(

Persze magamat okolhatom a kiesésért, egy rosszul megjátszott AQ okozta a vesztem, pedig CL voltam :(

Bármi vigaszdíjat szívesen veszek :)

Annak ellenére szerintem jó lenne egy ilyen rész is, ahol kiírnázok a végeredményt és esetleg meg lehetne vitatni a történteket, stb!

Gondoltam, h nem egyszerű a folyamat, de mi csak a végeredményt látjuk és ebből vonunk le következtetéseket.
Tudom,hogy türelmetlenül várja az ember az infokat,de ne aggódj Ákos elég régi online motoros vagyok,és még soha nem fordult elő,hogy amit megigértek azt ne teljesítették volna.Valóban,legfeljebb kissé akadoztak a dolgok.Az Everest pedíg az egyik legmegbízhatóbb minden tekintetben.Nem vagyok nekik elkötelezve,nem azért írom,hanem mert ez a tapasztalatom.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek