PokerBarat.hu

Sziasztok! Már több alkalommal indultam a keddi free-rollon (Expekt) , de az utolsó 2 versenyen nem engedett játszani. Már írtam, de nem kaptam rá választ. Szeretném, ha segítenétek!
Szeretném, ha segítenétek! Előre is köszönöm.
Üdv. B. Béla (madzsi16)

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia!
Elküldtem a nevedet az expektnek. Sajna nem olyan egyszerű, hogy elküldöm, és már be is nevezhetsz, ha máshonnan töltötted le, és be is fizettél, valszeg az expekt nem fogja engedni a dolgot. De elküldöm újra, hátha átcsúszol.
Hello! Regeltem a mostani freeroll az expekten, de nem innen töltöttem, azt irtátok hogy küldjem el nicknevem és probáltok segiteni!
nicknevem: zsolticszsoltics
Előre is köszi!
Sziasztok! Ma végre engedett játszani, de ma rengeteg külföldi volt. Nem tudom, hogy kerültek oda, ez csak magyar v. rosszul tudom???
Köszi a segítséget!
én is szeretnék jelentkezni,hogyan lehetaz EXPEJKT versenyekre ott a nicknevem pasaret111,
Köszia segitséget
van egy testvéroldalunk, ahol nem magyarok vannak, ők voltak az idegenek.
Hi
a Keddi versenyen a mezőny fele nem kapott pénzt? igaz most még az 1 dolcsit sem érte el igy hogy 500 voltunk
de én nem kaptam meg vagy más sem?
Én sem...
rákérdezek
Nyugodtan írj a supportnak, magyarnyelven jelentkeztek vissza, és 5 perc alatt megoldották a problémát.
Tegnap 6. lettem és a 3 dodot megkaptam. a feenmaradó 100 dollárt az első hány közözz osztjék szét?
Sziasztok!

Az utolsó 2 alkalommal fizetős helyen végeztem az általatok szervezett keddi expekt freerollon, de egyik alkalommal sem érkezett meg a nyeremény a számlámra. Légyszi nézzetek utána, mert így egy "kicsit" becsapós ez a dolog. Köszi az intézkedést előre is.
Hy! Jó pár hete 11. lettem kaptam valami 2 $-t vagy mennyit :D de a 100$bol semmit nem kaptam pedig jócskán az első felébe végeztem a mezőnynek .Nem mintha nagy összegről lenne szó de ami jár az jár :D :D.Vagy csak az első 10 között osztották szét?

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek