PokerBarat.hu

Hali!

Segítene valaki? Nyertem egy kis pénzmagot a Full Tilt terembe egy freen. Viszont nem értem hogyan tudok beülni pénzes asztalokhoz. Verseny és Sit&Go érdekelne. Aki tud segítsen megköszönném!

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

nem magyar a kliensed?

Magyar a kliensem. A gondom az, hogy a freere regelni vagy a játékra kattintva, vagy jobb oldalon a kék szövegre, lehet. Ekkor feljön egy ablak, ahol jobb felső sarokban "Regisztrál most" szövegre kattintva regisztrálok.

Versenyeknél eddig stimmel, de ezek után feljön még egy ablak, ahol a bal oldalon a játék jellemzői szerepelnek és egy kis csík, ahova valami tikettet lehet beírni, jobb oldalon az én pénztár adataim szerepelnek.

Nem értem, valahol tikettet kell vásárolnom és csak arra a versenyre ülhetek be, amire vettem? Baromság, ha így van!

nincs pénzem jelenleg a FTP-en, de én, ha egy versenyre kattintok elm választhatnék, hogy kp, vagy verseny dollárral fizetek.
Elméletileg én is így gondoltam, gyakorlatilag az van, amit az előbb leírtam. Na, mindegy, keresek máshol segítséget!

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek