PokerBarat.hu

Sziasztok!
Segítséget kérnék mindenkitől, pontosabban társakat keresek a IV. FHM Póker Bajnokságra! Idén 5 fős csapatok indulhatnak, mi ketten az Öcsémmel már meg vagyunk, de a családi, baráti körben sajnos nincsen több pókerezni szerető ember. A jelentkezési határidő: 2009. október 9.
A regisztrálás elég macerás, de meg lehet csinálni. Bővebb tájékoztatást a pokerverseny.hu weboldalon találtok.
Kérem, hogy akit érdekel a dolog, jelentkezzen vagy itt a fórumon, vagy a szaxidp@gmail.com e-mailen vagy telefonon: 06-70-337-8343 Szabó Judit Köszi mindenkinek, ja még annyi, hogy az Öcsém jól játszik, elég eredményes, én mondjuk erős közepes vagyok, de nagyon szeretek pókerezni, főleg élőben.

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

hmm Szioka.Szivesen csatlakoztam volna hozzátok csak egy kicsit későn találtam ezt az oldalt és a felhivásod.De remélem h sikerült összeszedned az emberkéket és jol végeztetek vagy fogtok mert itt csak határidőt látom a jelentkezésre ami sajna már lejárt.
Szia! Hát sajnos nem tudtunk indulni, mert senki nem jelentkezett, külünben, ha jól emlékszem október 16-25 között zajlik a verseny, nélkülünk! Azért köszi, talán majd legközelebb: Judit

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek