PokerBarat.hu

A tegnapi Winner Pokeres freeroll előtt sok ember nem kapta meg a jelszót. Régebben én is sokszor így jártam, e miatt még e-mail címet is változtattam, míg rá nem jöttem, hogy a Profilom Beállításai alatt az E-mail értesítések beállításai nem voltak megfelelőek! Valahogy elállítódott! Figyeljetek oda, hogy a "A saját versenyeimhez küldött üzenetek" mellett a kis négyzetben legyen pipa!!

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

hozzászólt PokerBarat.hu "MPM-PB-TF $200 Free a WinnerPokeren" című eseményéhez a következőn: PokerBarat.hu

ilyen szarokat , értesitöket hogy kapok meg akkor? regebben megkaptam a jelszavakat,a mai Winner mar a 3. hogy nem jött.
Sajnos nem tudom, elsőre azt mondanám, hogy a winner szó, vagy a sok címzett miatt, de lehet, h szimplán a mi szoftverünk nem szereti a te leveleződet. Próbálj meg másik mail cimet megadni, remélhetőleg működni fog.
Helló!A mai pokertime freerollra 20.02-kor kaptam meg a jelszót,ezhogy lehet?Köszi
Nem tudom mikor jelentkeztél. Először 19:50-kor ment ki a jelszó, másodszor 55-kor, ha a második menetben voltál csak benne, akkor elméletileg előfordulhat. Valahogy védekeznünk kell a jelszótolvajok ellen, ez tünt a legkézenfekvőbb megoldásnak.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek