PokerBarat.hu

Nos sajnos azt kell tapasztalnom,hogy sok minden elmondható nagyon sok ügyfélszolgálatról,csak az nem hogy egy esetleges módosítást,vagy átírást rugalmasan kezelnének.
Az online pókerrel kb. 3 éve ismerkedtem meg akkor letöltöttem a PokerStars-t mint az egyik legmegbízhatóbb termet.
Majd hosszú és hosszú ideig csak itt játszottam,vagy élőben.
Majd kb egy 4 hónapja amikor hazaköltöztem Magyarországra és a munkám is ide köt így az élő játék nem annyiszor jöhet szóba,de online sokkal több a szabadidőm.
Amatőr módon elkezdtem letölteni termeket,majd fórumokat böngésztem,és rá kellett jönnöm arra,hogy minden egyes pókerterem letöltése mögött,bizony egy üzleti érdek kötődik.
Értem ezalatt,azt,hogy ha tőlünk letöltöd ennyi rake back -et kapsz vagy speckó csak neked szóló verseny,stb.
Amire észbe kaptam már vagy 5 teremben volt számlám aktív pontokkal,vagy első befizetős bónuszokkal,és még tudnám sorolni.
Majd jöttek a gondok.....
Értem ezalatt azt hogy egy adott hálózaton belüli pókerteremben csak egyszerre egy helyen játszhatsz.
Majd jött a második probléma
Regeltem magam ide,és a meglévő termek nem fogadták el a módosítást még akkor sem voltak hajlandóak bevonni egy adott promócióba,ha azt írtam,hogy szeretnék egy összeget befizetni és a promóciós kódjukkal,ha hajlandóak átírni.
A legjobban akkor lepődtem meg,amikor a Bwin supportjával kezdtem el levelezni,nah ez a brigád a legflegmább,és a legkockafejűbb.
Meg is fogadtam,hogy lxxx rom őket és nem vagyok játszani nálluk többet,először azt hittem hogy ez egyedi eset,de rá kellett jönnöm sajnos hogy ez nem csak erre a teremre jellemző.
Mivel Egy adott teremnek a letöltése fügetelenül milyen bannerről történik ez az adott honlap üzemeltetőnek bizony pénzt hoz.
És ez olyan mint ha hozd a barátodat is akció csak egy kicsit nagyobban.
A legkellemesebb csalódás a PokerHeaven (boss media)
És a microgamming csoportba tartozó termekkel volt ha elakadtam bármiben volt live support nem kellett e-maileket írnom,hanem rögtön készségesen segítettek,ha nem is minden esetben tudták megoldani a problémám de legalább nem flegmáztak és nem jöttek azzal,hogy nem olvastad el a szerződési feltételekben a sarkában eldugott csillagozott kis részt.
Szóval most úgy állok,hogy le van töltve vagy 15 terem a számítógépemre,ebből van olyan amin nem is játszom csak van.
Néha megnézem milyen promókkal zaklatnak,és ennyi.
De ha jobban végig gondolom,akkor az adott 4 hónap online pókerezése után az adott konklúziót vonom le termenként.
Hozzá kell tennem ezek a saját tapasztalataim,és a véleményeim is személyesek. Ezért akár Elfogult vagy inkább szubjektív a véleményem.

Pokerstars: Szerintem itt mivel nagyon régen játszom innen van a legnagyobb tapasztalatom.
A játékosállomány nagyot romlott már ritkán játszom tornát szinte soha csak sit n gót,néha freet.
Életem legelképesztőbb leosztásait ez a terem produkálta!
Bwin:Freeken kezdtem,majd befizettem és elsőre nem tűnt vészesnek,de utánna bad beat bad beat hátán.
Van rajta egy pár dollárom,de nem játszom mert az ügyfélszolgálatuk,lassú flegma,és kockafejű.Amióta az új kliens fut szinte lehetetlen regelni egy adott free tornára azelőtt tudtad hogy mikortól lehet és aki lemarad kimarad! Most van hogy 3 nappal előre felrakják.
Így most nem játszom,és nem is érdekel!
Poker4ever:Innen töltöttem le az ügyfélszolgálat normális,a játékosállomány aránylag jó jó promókkal,és játszható versenyekkel.Itt mivel kis teremről van szó sokszor fordult elő,hogy egy garantált versenyre nem volt meg a minimum beülő ember vagy A minimum környékén volt! Így vadászom az ilyen versenyekre!
Pokertime,Unibet, Microgamming csoportos terem.:Live chat support amiben tudnak segítenek,és megpróbálnak segíteni.
Az i poker csoprtból supportal csak a Titan ügyfélszolgálattal próbálkoztam,de semmit sem tudtak csinálni,de a Expekten játszom és jó kis terem,A will hillt letöltöttem a support itt is készséges igaz semmit sem tudott csinálni,de legalább kedves volt.

Röviden az én szubjektív véleményem ez volt.
Szívesen olvasnék egy pár hasonló szubjektív véleményt

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Én ipokeren játszom és én megvagyok elégedve a support-al.. eddig segitettek bármilyen kételyem vagy kérdésem támadt és nem bunkók. Egyébként azt sehol se fogják neked elfogadni hogy egy adott honlapról letöltött terem regisztrációját átírják egy másikhoz. Amúgyis hogy nézne ki ha bejelentenék az affiliate partnerüknek, hogy bocs de az ember aki a te linkedről regisztrált átraktuk egy másikhoz :)
Én nem feltétlenül olyan teremre gondoltam amit máshonnan már promóval töltöttem le.
Az elején 3-4 olyan terem is volt amit saját honlapjára keresve töltöttem le.Így nem volt semmilyen kötődésem sehova.
Az hogy affilite programmal nem írnak át azt megértem.
Nekem most van egy meccsem a Partypokerrel. Meglepő, de angol nyelvű levelemre magyarul válaszoltak. Korrektnek tűnik a hozzáállás (ez tényleg így kell írni zzááll ? furi), de nem akarom elkiabálni
PS és reeferpoker support jó, de mint te is irtad, a PS játék szempontjából katasztrófa. Reeferen lepödtem meg, befizetés nélkül freen nyert dodokból kiutaltattam 100-at, egy gyors biztonsági ellenörzés, és két nap mulva számlán volt a lé:)
Most action pokeren szedtem ki egy bónuszt... és 10-én kértem ki a pénzt... azóta semmi sem történt (Pending withdrawal).. Csütörtökön írtam a support-nak, azt mondta elfogadták a kérelmet 48 órán belül küldik, de van egy olyan érzésem hogy még hétfőn se lesz semmi változás. Valakinek volt már kivétele a teremből v esetleg a network-ről?
Ja és amúgy csak MB-re kéne kiküldeniük.
Sziasztok,ime néhány pókerterem és a tapasztalataim:
kezdem én is a POKER STARS al-elég sokat játszottam itt mig ki nem derült hogy nem kapom meg a pénzem...6 hétig emilezgettem a supportal,de rá kellet jönnöm hiába minden levelemre ugyanazt a válasz kaptam el sem olvasták mire kell reagálniuk azóta tiltólistára tettem őket
UNIBET POKER itt kevesebet játszom mert ...de a support gyors,rugalmas,preciz segitőkész a legjobb benne az hogy felhivnak és magyarnyelven lehet megbeszélni a problémákat amire elég gyorsan reagálnak
EVEREST PÓKER jelentettem nekik egy esetet amikor is öszejátszás szaga volt a dolognak franciául gagyaráztak az asztalnál csak is kizárólag aztán rámszálltak,leirtam nekik mindent részletesen idópont verseny asztalszám játékosok stb..majd 3 nap mullva megkérdezték szeretnék valamit?
Titan POKER segitőkészek még akkor is ha valójában nem tudnak orvosolni egy adott problémát
Victor chandler nem kaptam meg az igért bónuszt azonali chat lehetőséggel élve szóvá tettem 1 szer 2 szer 22 szer
poker stars hoz hasonlóan egy sablon szöveg eredmény nuku
szóval nálam az UNIBET a legkorekktebb
Elmesélnéd röviden a Staros esetet??Kíváncsi vagyok,vajon miért nem kaptad meg a pénzed..?
expekt szintén korrekt,próbáld ki.
Mielőtt szaroznék,javaslom nektek,hogy olyan helyekre menjetek,ahol van Magyar honlap.Persze,ha jól beszéltek Angolul,úgy nem szükséges.Ahol van Magyar honlap.ott valószínü,hogy van Magyar összekötő is,vagy lesz hamarosan.Az Everest nem túl gyors,de udvarias.Az Absolute a leggyorsabb,és legudvariasabb szerintem.Igaz,hogy nincs Magyar support,de hajlandók megérteni egy ősember tájszólását is,ha próbálkozik.Itt most magamra gondoltam,és a magasszínvonalu irodalmi Angol tudásomra.Nagy a konkkurencia a piacon,ugyhogy biztos sok helyen bevetnek mindent a játékosok megtartásáért hamarosan.Addíg meg bírjuk ki.
Ez így van nekem az angollal nincsen bajom,és néha egy szó nem jut az eszembe vannak nagyon jól működö angol nyelvfordító progik is.
Nekem ami tényleg negatív volt az a Bwin akik az egy dolog hogy egy hét alatt nem oldottak meg semmit hanem egy sablon e-mail hogy minnél hamarabb,amint tudjuk felvesszük a kapcsolatot önnel című mese után elkezdtek bombázni minden féle promós e-maillel,de válasz az majdnem 2 hét után jött amiben leírták,hogy ők ezt nem tudják megoldani,mert amikor regeltem nem jól töltöttem ki a bónuszmezőt,és az csak úgy lehetett volna,mert amivel én próbálkoztam az az akció már lejárt és egy újjabb alció van így nem vagyok jogosult az újra,sem a régire.

Megírtam nekik angolul és magyarul is hogy kapják be! És Nem játszom náluk.
A nagy konkurencia minden kissebb teremre igaz akik szépen fejlődnek.És tényleg semmi baj nincs velük.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek