Nos sajnos azt kell tapasztalnom,hogy sok minden elmondható nagyon sok ügyfélszolgálatról,csak az nem hogy egy esetleges módosítást,vagy átírást rugalmasan kezelnének.
Az online pókerrel kb. 3 éve ismerkedtem meg akkor letöltöttem a PokerStars-t mint az egyik legmegbízhatóbb termet.
Majd hosszú és hosszú ideig csak itt játszottam,vagy élőben.
Majd kb egy 4 hónapja amikor hazaköltöztem Magyarországra és a munkám is ide köt így az élő játék nem annyiszor jöhet szóba,de online sokkal több a szabadidőm.
Amatőr módon elkezdtem letölteni termeket,majd fórumokat böngésztem,és rá kellett jönnöm arra,hogy minden egyes pókerterem letöltése mögött,bizony egy üzleti érdek kötődik.
Értem ezalatt,azt,hogy ha tőlünk letöltöd ennyi rake back -et kapsz vagy speckó csak neked szóló verseny,stb.
Amire észbe kaptam már vagy 5 teremben volt számlám aktív pontokkal,vagy első befizetős bónuszokkal,és még tudnám sorolni.
Majd jöttek a gondok.....
Értem ezalatt azt hogy egy adott hálózaton belüli pókerteremben csak egyszerre egy helyen játszhatsz.
Majd jött a második probléma
Regeltem magam ide,és a meglévő termek nem fogadták el a módosítást még akkor sem voltak hajlandóak bevonni egy adott promócióba,ha azt írtam,hogy szeretnék egy összeget befizetni és a promóciós kódjukkal,ha hajlandóak átírni.
A legjobban akkor lepődtem meg,amikor a Bwin supportjával kezdtem el levelezni,nah ez a brigád a legflegmább,és a legkockafejűbb.
Meg is fogadtam,hogy lxxx rom őket és nem vagyok játszani nálluk többet,először azt hittem hogy ez egyedi eset,de rá kellett jönnöm sajnos hogy ez nem csak erre a teremre jellemző.
Mivel Egy adott teremnek a letöltése fügetelenül milyen bannerről történik ez az adott honlap üzemeltetőnek bizony pénzt hoz.
És ez olyan mint ha hozd a barátodat is akció csak egy kicsit nagyobban.
A legkellemesebb csalódás a PokerHeaven (boss media)
És a microgamming csoportba tartozó termekkel volt ha elakadtam bármiben volt live support nem kellett e-maileket írnom,hanem rögtön készségesen segítettek,ha nem is minden esetben tudták megoldani a problémám de legalább nem flegmáztak és nem jöttek azzal,hogy nem olvastad el a szerződési feltételekben a sarkában eldugott csillagozott kis részt.
Szóval most úgy állok,hogy le van töltve vagy 15 terem a számítógépemre,ebből van olyan amin nem is játszom csak van.
Néha megnézem milyen promókkal zaklatnak,és ennyi.
De ha jobban végig gondolom,akkor az adott 4 hónap online pókerezése után az adott konklúziót vonom le termenként.
Hozzá kell tennem ezek a saját tapasztalataim,és a véleményeim is személyesek. Ezért akár Elfogult vagy inkább szubjektív a véleményem.
Pokerstars: Szerintem itt mivel nagyon régen játszom innen van a legnagyobb tapasztalatom.
A játékosállomány nagyot romlott már ritkán játszom tornát szinte soha csak sit n gót,néha freet.
Életem legelképesztőbb leosztásait ez a terem produkálta!
Bwin:Freeken kezdtem,majd befizettem és elsőre nem tűnt vészesnek,de utánna bad beat bad beat hátán.
Van rajta egy pár dollárom,de nem játszom mert az ügyfélszolgálatuk,lassú flegma,és kockafejű.Amióta az új kliens fut szinte lehetetlen regelni egy adott free tornára azelőtt tudtad hogy mikortól lehet és aki lemarad kimarad! Most van hogy 3 nappal előre felrakják.
Így most nem játszom,és nem is érdekel!
Poker4ever:Innen töltöttem le az ügyfélszolgálat normális,a játékosállomány aránylag jó jó promókkal,és játszható versenyekkel.Itt mivel kis teremről van szó sokszor fordult elő,hogy egy garantált versenyre nem volt meg a minimum beülő ember vagy A minimum környékén volt! Így vadászom az ilyen versenyekre!
Pokertime,Unibet, Microgamming csoportos terem.:Live chat support amiben tudnak segítenek,és megpróbálnak segíteni.
Az i poker csoprtból supportal csak a Titan ügyfélszolgálattal próbálkoztam,de semmit sem tudtak csinálni,de a Expekten játszom és jó kis terem,A will hillt letöltöttem a support itt is készséges igaz semmit sem tudott csinálni,de legalább kedves volt.
Röviden az én szubjektív véleményem ez volt.
Szívesen olvasnék egy pár hasonló szubjektív véleményt