PokerBarat.hu

Októbertől Decemberig minden kedden 150$-os freerollt rendezünk az Expekt Poker-en.

A versenyeken csak az tud részt venni, aki a mi linkünket használta a terembe történő regisztráció alkalmával, és a regisztrációja legalább a verseny előtt 24 órával megtörtént!

A verseny különlegessége, hogy a prizepool két részre oszlik. 50$ standard kifizetési stuktúra szerint lesz szétosztva. 100$ pedig DoN stílusban a mezőny jobbik fele között oszlik meg egyenesen arányosan.

Részletek a kifizetésről ITT!!

Első verseny:
Név: MPM-PB-TheFlop $150 Freeroll
Dátum: 2009.10.6.
Idő: 20:00
Prizepool: 50$+100$
Starting chip: 2000
Blind levels: 12 min

Utolsó verseny:
Név: MPM-PB-TheFlop $150 Freeroll
Dátum: 2009.12.29
Idő: 20:00
Prizepool: 50$+100$
Starting chip: 2000
Blind levels: 12 min

Expekt Poker letöltés ITT!!

A versenyen CSAK azok vehetnek részt, akik szerepelnek az alábbi listában!!

Megtekintések: 3

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Aki a mult heti versenyre még mindig nem kapta meg szerinte jogosnak vélt nyereményét, kérem írjon, az expekt szerint mindenkinek fizettek. Aki nem tudott nevezni, az is írjon. nem tudunk mindenkit bejuttatni, az expekten mulik kit tudnak alánk rakni.
sziasztok?megkapta már valaki a pénzt a keddi freeroll után?mert én még nem ,köszi
Helló! Ide is beírom: Kaptam plusz pénzt, ebben a pillanatban. De az érdekelne, hogy a 100$-ból a harmadik helyért hogyhogy 1.88$ jár? A leírásban Double or nothing kiosztási elveket írtatok, ha jól emlékszem? A kiosztási elvekben a mezőny legjobbjai között kerül kiosztásra a pénz, de akkor végül is minden pénzbe ért ember kapott, és mindenki ugyanannyit? Azért kaptam 1.88$-at? Ne haragudjon meg rám senki, nem akadékoskodni akarok, csak érdekel. Valószínűleg én néztem el a dolgokat akkor.
Választ köszi:
kobzacsilla

update: nagyjából rájöttem a dolgokra azóta :)
105en indultunk szal a DoN 100$ja erre vonatkozik.Vagyis legjobb 50% osztozik egyenlő százalékban/ ami ugyanannyi pénzösszeg mindenkinek értelemszerűen/.Magyarul 100$t osztottak 53 egyenlő részre,ami 1.88$

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek