PokerBarat.hu

Kinek mi a véleménye? Mi a jobb egy pókerrel foglalkozó fickónak? Ha a csajszid is játszik, vagy ha nem? Mi a jobb, ha megbeszélheted a lánnyal a sikereidet és a rossz szériádat, vagy ha inkább olyan csajszid van aki azt hiszi a royal flushre, hogy az egy távoli Zulu ország királya?
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a barátnőm is játszik. Persze nem sokat, viszont jól. Gondolkodik, figyel, tanul, de csak hobby szinten űzi a dolgot. De amikor valaki csúnyán lemákol, akkor elmondhatom neki, és nem azt kell közben ecsetelni, hogy mi az az out, meg miért volt nagy ügy, hogy a két párja riverre fullosodott a flössöm ellen. Persze ha nem pókerezünk, akkor nem pókerezünk, van más témánk is :). De jó hogy az első legkellemesebb időtöltésemmel beszélhetem meg a másodikban történteket :)

Megjelölések: barátnő, csajok, póker

Megtekintések: 3

Mellékletek:

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

...na hát ellene nem sok esélyem lenne... Kit érdekelnének a lapok??!!??!! (mármint itt ez a fulltiltes szőkeség)
Komolyra fordítva a szót, én is a "szerencsések" közé tartozom, de azért néha nagyokat pillázok (na persze csak csendesen, szépen mosolyogva:) Amúgy mindkettőnek meg van az előnye szerintem. Sokszor jobb lenne Zulu országot erőltetni. Na még a végén kapok......
Hajrá csajok!!
No várjunk! Csak ez az egy kérdésed van, és ez is a férfi társaidhoz szól? Ez nem szép dolog, ha a Pókeres Csajokat kívánod kivesézni... de örülök a szerencsédnek! :)
Én régebb óta játszottam klasszikus ötlapost, mikor a kedvesemmel versenyszerűen kezdtünk játszani. Ez azt jelentette nálunk, hogy hetente minimum egy alkalommal pókerteremben "gyakoroltuk", és jószerivel megfizettük a tanulópénzt is, de csak tornákon keresztül. No CG!
Az, hogy együtt kerestünk számunkra alkalmas versenyeket, izgultunk a közvetítéseken, ajánlottunk egymásnak on-line termeket, és elismertük egymás sikereit igen is szorosabbra fűzte a szálakat, hiszen a hobbinkban is partnerek voltunk.
Engem nem zavart, ha későig játszott, mert megértettem, hogy egy verseny nem öt percig tart és fordítva.
Ha nem érdekelne a póker, valószínűleg nem támogatnám abban hogy játszon, és fordítva.

Véleményem az, hogy ebben a játékban koedukált versenyzés zajlik, és ugyanazon mérce szerint vannak rangsorolva a nemek is, mely szerint: ki viszi haza az első díjakat, és ki hányadik helyezett lesz.

Többször megkaptam az asztalomnál, ha egyedül voltam nőként, hogy utálják a nő játékosokat, mert olyan kiszámíthatatlanok! Erre mindenki bólogat, és adják alá a lovat, én meg csak mosolygom ezen. Nem tudom milyen érzés a résztvevőknek az, amikor az összes induló közül az egyetlen lány viszi haza a nagy lóvét, de szerencsére volt részem benne, hogy milyen jó érzés hazavinni azt :).
Persze vannak komolytalan játékosok is, mind férfiaknál, mind nőknél, akiket meg kell tanulni kijátszani, és ugyanúgy vannak erős és agresszív játékosok férfiaknál és nőknél is, akik ellen tudni kell hogyan játszani.
És hogy ki kivel van? Én egyedül is lemegyek játszani, ha van kedvem, persze megválogatom, hogy hová.
Szeretek játszani, és ha netán valakinek ez nem tetszik, akkor sajnálom.

Csajok! Ha valaki kellemetlenkedik a nemed miatt, annak ne tulajdoníts jelentőséget, mert azzal csak elszívják a koncentrációdat. Olvass, játsz, és tanulj sokat, mert egyszer úgyis beérik a nagy nyeremény.
Good Luck Ladies! ;)
Szimpatikus hozzászólás Dittustól és kicsit irigylem is az olyan kapcsolatokat, mint a Tiétek. Mint férfi én is jobban szeretek férfiak ellen játszani viszont azt meg kell hagyni, hogy színt visztek a játékba és nekem ez elég! Nem tudok rosszat mondani a női játékosokról, hiszen ugyan olyan mély nyomot hagy bennem amikor egy helyes lányt kiejtek, mint amikor engem húz le csúnyán egy másik. A póker nem a nemek harca, tudni kell játszani mindenkivel egy asztalnál, jó hangulatban nemtől és kortól függetlenül és ennél már csak akkor szebb ez a játék, ha mindezt a kedveseddel űzheted.

Good Luck ALL
Kedves Dittus.Én a helyedben örülnék ha a többieket az zavarja hogy női játékos vagy.Ezzel ugyebár zavarod is őket a játékban,mert kiszámíthatatlannak tartanak női mivoltod végett.Ami viszont neked jó,mert ezzel akár győzni is tudsz.én mindig örülök ha vkit zavarok a játékommal pl. és ezt ki is használom a következő leosztásnál,sőt még inkább megpróbálom össze zavarni.A póker nagyjából erről is szól, a pszichológiáról.további sok sikert és "kiszámíthatatlanságot":)
Köszönöm a bíztatást a PokerLady-k nevében! :)

Veel geluk voor iedereen! - (sok szerencsét mindenkinek!)

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek