PokerBarat.hu

Beszélgetés a PokerStars teremről. Tetszik? Milyen itt játszani?

Megszerezhető bónuszok:

100% max 50$. Minimum befizetés 10$

A PokerStars termét letöltheted ITT!

Megjelölések: online, pokerstars, póker

Megtekintések: 126

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Úgy tűnik ez itt befulladt, vagy csak én nem látok új hozzászólásokat?
Nekem a Póker Starsal csak az a bajom, hogy rengeteg a rosszul játszó, viszont szerencsés játékos. Gondolok itt az oroszokra és egyéb volt tagállamok játékosaira. Igaz én csak kis téten játszom 1.40-s S&G-t. Néha versenyeket is próbálok, de az nekem túl hosszú.
Igen valsz a mennyiség a minőség rovására ment. Rengetegen játszanak a PS-en, és nagyon sok a szerencsevadász.
Helló mindenki,
nem tudna valaki nekem egy jelszót a mai 18:00tól kezdődő Pokerstars Staff Invitational (Europe) versenyhez? Köszi előre is!
javítok, már változott az idő, nem 18tól hanem 17:00tól kezdődik, és remélem vki elolvassa addigra.
kössz

Hali!

Már itt vagyok regelve és írogatok is, ha kell ill. úgy érzem. Érdeklődnék, mit kell tennem, hogy a PS-on megkapjam a jelszót????

Csak a saját promóink jelszavait tudjuk kiadni
Arra lennék kíváncsi, az esti saját versenyre.
Nem is tudtam, hogy van nekünk olyan, segíts lécci, hol találtál saját versenyt?
Verseny, Helyi,  Póker Barátok 1.10-s beülővel este nyolc körül szokott kezdődni.

Sziasztok!

Most a pokerstars -szon játszok, és az ongamre ( redkings , bwin ) szeretnék menni, ehhez kérnék segítséget. Ha valaki tud bármilyen dealt , cash backet, vip dealt stb stb az ongame hálózatba, akkor kérem írja meg nekem.

pokertroper@hotmail.com 

A nagyobb fórumokon azt mondtak nincs semmi extra ongamre, de én nem hiszem azt :-).

Tx

De van írd meg lécci, hogy milyen téten játszol, kb mennyi rake-t csinálsz egy hónapban a manager@theflop.net címre, és küldjük a dealt :)

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek