PokerBarat.hu

Írd ide legutóbbi sikereid, eredményeid.

Megjelölések: nyeremények, sikerek

Megtekintések: 4

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Gratulálok!
Nekem egyszer élőben heads up-ban volt egy baráti pókercsatában. Nagyon nagy élmény.
straightflush ;)
PS 10+1 2174 induló, 3. hely, 1873,99$. Életem legizgalmasabb versenye volt, sajnos elfogytam FT-n.
Bemákoltam!!!!! :o) :o)
Poker Stars $3 rebuy verseny 50K GTD
Rebuy nélkül,Add-onnal,
6994 induló , 7en osztoztunk,akkor második helyen álltam,5063 pénzt nyertem!
wow, gratula. akkor megvan a br, most el ne szúrd!!!
Nos nekem az előző hónap mondhatni azt hogy vegyes volt hullámoztam mint a Balaton de jött egy pár szép eredmény is.
Az Ultimate bet termében nyertem egy 403 fős induló sereg ellen egy 5+,50 Dolláros versenyt, ami 512 dollárt hozott.
Egy Pókerbarátos PP versenyen is beértem az első helyre,és egy Bankroll Builder verseny heti döntőjében is a Heads Up ig jutottam. Ezen kívül még rengeteg pénzbe érés és még egy tucatnál több final table a mérleg mindenképpen pozitív.
A Sit n' Gó világából kalandoztam egy kicsit a kis letétes Cash Game stratégia tanulása felé is mert ez a hónap erről kell hogy szóljon,mert beragadt egy pár bónuszom a Full Tilten és már csak így tudom őket kiszedni. Remélem a szeptember is hasonlóan szépen zárul mint az augusztus.
Persze nem lehet elmenni szó nélkül egy pár Bad beaten vagy rossz lejátszáson egyet megosztok veletek.És gratulálok a tegnapi ellenfelemnek a tegnapi Will Hill privát verseny elején meglépett move on én sem tudtam bosszankodni inkább egy jót nevettem.
BB vagyok KK nállam 2 limpelő emelek 150 ig egy megadó a cutoff Hááát a flop nekem álom volt egy teljesen ártatlan J 4 6 szivárvány mondhatni azt is hogy álom,ezért gondoltam csapdázok és hibára késztetem a megadót.
A legnagyobb meglepetésemre All innt mondott amin egy keveset gondolkodva el is fogadtam mert vagy egy blöffre vagy egy AJ lapra tettem.Így megadtam az all innt. A mutatása egy kicsit derűre adott okot 34 off A turnre érkező 3 as már annyira nem tettszett így kb 10 leosztás után ki is estem.
Gratula a bátor move -hoz Bárki is volt.
Bwin sikerek:

Lucky Dollar freezout, 573 beülő, 1. hely

II. Magyar Freeroll bajnokság, 1 $-os beülő, 2. hely

II. Magyar Freeroll Bajnokság, Szekciódöntő, sajna kimákoltak, 50.hely (az első 40től fizetős :-( )
Ezt nevezem, gratulálok.
űdv! szép is az:D:D én pedig a mai winner pokeren rendezett free indultam talán 3x és hát döntö asztalnál elsö vok eddig még tart:D:D...........szomuruan vettem ésszre h talán egyedli magyarként........ha mégis volt sorry nem irt senki a nevek is furcsák.! igen kevesebb indulo volt, mint az elözön de, jo meccs igy is am a magyarok egy kivételével mind jo arcok kiemelném ákosh...t ha olvasod innen űdv és kitöttem azt a gykeret:D:D tudod........! na de tart még és kiváncsian várom h az eddigi tapasztalat több mint 5 év és az ujj tanultak mit hoznak:D:D!!!88 ezrem van jelenleg a másodiknak közel 60 hát a többiek meg 50 és 10ezer közt.........na és a szűnet ami mindig felcsessz föleg most:Dmert éjjel van hnap ijj azaz ma meloba mek 4 45kor kelek remélem azért tok aludni innen már nem cseszhetem el szép is lenne több mint 4 ora kemény játék után....!!!!szval kitartok és az éllre hajtok remélem meg is nyerem sztem kiérdemelném de ne igyunk elöre.......tart még:D:D!!!kezdenek agresszivak lenni a klföldi arcok kihasználom nem nagyon szolok bele!!! ha csak nem arcos harcos szörnyem van:D:D egyelöre nincs....na meglett az álatkodás eredmáénmye2off:D:D 8 vunk még a lap jött egyszer de nem mentem vele ollint 3masba nem mertem:Dekkor esett ki az egyikk....2dik vok most az elsönek 112ezer de kitartok és várom a az én lapom az én idöm:D:Dmár csak 6:D:Dkemény 12 dollár már tuti megvan:D::D!! A K egyszin izmos emelés...2 dobás követte fene:(... kitudja mikor lessz megint akcio:D sikeresen dobtam egy flust... de rossz volt a poziciom nem szabad igy bemenni na meg 10 4 es na hagyjuk riverre jött volna meg am:D:Dmint mindig ha ellenem játszanak szinnel:D:D!!sebaj 5 vunk!!!!3vok huh lap kelllene már!!de nagyon!!!!8 7 kedvenc lap igaz klönbözö szin de nyertem ha keveset is top 8pár szinhuzo ploppon.hivás-dobás:D pedig kicsit hátha bejön vmi naggyal de nem mint általába A K val megad de semmi csak magas:D:Didioták sokszor:D:D hűha 70ezer az elsönek meg 140ezer vmit tenni kell:S....00.51 dejo melo is nemsoká:D:D na 4 4 hátha:D:D nem emelnek be!nem plop 3 2 2 nem birta a srác:D! de nem hozott sokat:S a bluff most igen:D:D néha kell de nem mindegy h mikor mivel kire milyen poziciobol....de bejött80ezrem ujjra de még kevés az elsö már150ezerrel repeszt:D waszki:D J Q s -egyszin emeléshátso p.bol egy megad plop alacsony lapok emelek dob:Dhelyes de még mindig 5 en na meg ha meloba bealszok megcsesznek:D:D és lassan mehetek ezzaz nem frödtem nem alaudtam:S...93ezer Q Q mindenki dobott meg sem játszottm..pffff megy ez 100ezr A 2 es megadom dobja megsem hivtam csak ugy:Dhehe majd követte egy rossz megadás 7 7 el:S nem játszottam meg elég agrasszivan meg lett a böjtje rivvere a gyereknek jöött a 4 es a 2db 4esére:D:D ja meg lent 2 10es full szép:D:D majd követte egy jo megadásom top 10es párr ploppon gyerek mutat 2 pár 7 es 8 as nekm K kisérömre nem jött semmi szal bukta lehet hűlye vtam de fáradt is sztem nem rossz ez eredmény 16 dollár:D:D csak az orabér a rossz:D na mek mert ma melo:D:D remélem nem untattam le senkit ezzel de lagalább nem unatkoztam a discozenén:D:D hajjrá mindekinek.......by benyo87h999
Érd. 100/200 cashgame. omaha. 10ből.60k.
Lurdy 100/200 cashgame. 25kból 95k
Dunaújváros 500/500 cashgame 100kból. 350k. fentvoltam 800k körül..:S
-Egy 6500$ garantált nyeremény második helyezés 500$ nyeremény top20 fizetett.. ez tegnap előtt volt ..:)
-Egy 2800$ ...... 10 helyezés 100$ nyeremény...ez tegnap volt:)
és azért volt sok sit& go nyeremények ...átlag 20 $ nyeremények..
Gratula :)

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek