PokerBarat.hu

Hamarosan megjelenik Doyle Brunson nagysikerű Super System 2 könyve magyar nyelven.
Írjátok le a véleményeteket a könyvvel kapcsolatban.

Megjelölések: doyle, könyv, super, system

Megtekintések: 5

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

December 10-én megjelent a könyv! Kapható országszerte az Alexandra üzletekben, megrendelhető a Bookline-on vagy a TheFlop.net weboldalon.
Megvettem, olvasom :)
És hogy tetszik? :)
Szia Viki!

Nagyon jó :)
A fordítás is, gratula :)
Nagyon hasznos könyv....
Sziasztok.
Jó könyv bár a NL Holdem csak egy rész de a többi is érdekel:)
Na elkezdtem olvasni, a bookline nem sietett küldeni de végre megvan. Örülök, hogy végre a holdemen kívül omaháról, stud-ról stb. is olvashatok részletesen, mert ezek eddig nagyon hiányoztak. Szóval jó könyv..
Mien meglepő hogy a wsop-n sokan olvasák ezt a könyvet még verseny alat is:) ez szerintem azt jelenti hogy nagyon sok a fish a wsop-n csak hogy akkor miért nem a sztárok vagy azok akik elég jó pókeresek nyerik az eventeket?:O:)
Eddig Phil Ivey-nak sikerült behúznia egyet, Negreanu is szépen játszik bár sehol nincs még, és ő a 8 játékos, Horse játékokban otthon van! Várom hogy villantson valamit ő is! És köszi a fordítást Viki:) megrendeltem és még mellé a 3 Harrington könyvet is!

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek