PokerBarat.hu

Itt gratulálhattok, illetve kérdezhettek Nagykövet Asszonyunktól :)

Megtekintések: 0

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Elsőként e helyen szeretnék gratulálni ehhez a hatalmas, és megérdemelt sikerhez. Kérdés: Mennyire érezted keménynek az ellenfeleket, illetve mennyire tudtátok nyomonkövetni ki, hogy áll? A csapat összetartó volt, vagy inkább furkálódások mentek?
Gratula Viki! Olvastam én is már egy másik fórumban tegnap az eredményedről,és furcsállottam is ,hogy még itt nem volt fennt!
Gratulálok Viki igy tovább mindent bele...
én egyelőre nem kérdezek, csak GRATULÁLOK! :)
Köszi a gratukat :)

Rita: kitartás, türelem és elszántság, és menni fog :)))

Az eredményeket nem tudtuk követni szombat estig, amíg ki nem hirdették a legjobb 20-t (ami végül 21 lett). Én nagyon el voltam kenődve szombaton, azt hittem, hogy esély sincs, hogy bejussak a 20-ba, mert nem sikerültek az élő versenyek (2 SNG és 1 CG session). Azt tudtam, hogy az online pontjaim jók lesznek, a szavazás is, és az interjúm is jól sikerült, de attól féltem, hogy mivel az egyik számban elszálltam (25 pontból 15-t kaptam), ezért nem lesz esélyem. Nagy meglepetésemre 9. helyen jutottam be a legjobb 21-be, ami akkor már elég bíztató volt, hiszen 10-en kaptak szerződést.
Nagyon nagy gratula Viki!Ügyes kislány:)
Semmi meglepetés, én biztos volnam benne... ;-)

Grautulálok!!!!
Elöször is Gratulálok Viki! Viszont nem az érdekelne hogy sikerült mindez, sokkal inkább h eme szerzödés milyen irányvonalat mutat számodra? Mit vársz ettöl a teljes mértékben sikeres megmérettetéstől?
Hát most úgy néz ki, hogy (apróbb kivételekkel) végig fogom versenyezni az évet élőben. Én abban reménykedek, hogy beesik pár eredmény is, aminek örömére szerződést hosszabbítanak, és hát akkor az irányvonal a profi versenyjátékos :)
Gratulálok és sok sikert!
Tamás
Nem egy hátrány több millo dolláros "freerollokon"indulni mondjuk a Bahamákon.Megszokható.Céltudatos lány (mostmár asszony)vagy.Alkoss nagyot!!!!!!!
Gratulálok Viki!

Kitartást hozzá és

Good Luck

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek