PokerBarat.hu

Sziasztok!

Úgy nézem, hogy ezen a lapon majdnem mindenki csak blogokat ír, én meg rendületlenül csapatot szeretnék építeni! A Poker Magazin márciusi számában újabb csapatversenyt hirdetnek, erre keresek lelkes, játszani szerető embereket, fiúkat, lányokat vegyesen és nem árt, ha egy "kicsit" még pókerezni is tud! Erre az alkalomra az Öcsémet már sikerült meggyőznöm, így már ketten vagyunk az ötből. A jelentkezési határidő március 31-e.

A Póker Magazin márciusi számát minden csapattagnak be kell mutatni a verseny helyszínén (Budapest, Lurdy Ház - Könyves Kálmán krt.) és elötte még regisztrálni kell a www.pokermagazin-hu.com oldalon és érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a főszponzor, a MiamiPoker4U online póker oldalon.

Akit érdekel, kérem, hogy írjon vagy hívjon:

szaxidp@gmail.com, szaxidp@citromail.hu, 06-70-337-8343, Szabó Judit (judit13)

Megtekintések: 1

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia Judit én szivesen beszálnák cimem panel01@c2.hu skype: panelluji
légyszi válaszoljál hogy mi a döntésed
Üdv:Lajos Vagy: panellui
Szia én is szívesen csatlakoznék ha van még hely!
Szia! Egy hely "függőbe" került, de csak holnap estére tudok biztos választ ígérni. Addigis köszi, hogy jelentkeztél! Holnap írok: Judit
oké
Szia! Ne haragudj, a helyzet az, hogy valamit félreértettem, nincs függőben lévő hely, megvagyunk öten. Sajnálom! Judit

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek