PokerBarat.hu

Kedves Tagok!

Szégyenlem magam, hogy ilyen írást kell közreadnunk. Két okból is. Egyrészt mert közösségünk 99%-a inteligens, emberi közösségbe illően viselkedik, röviden normális. A cikk az 1% szenny miatt íródott. Nekik üzenjük, hogy aki még egyszer minősíthetetlenül viselkedik versenyeinken nem fog több versenyünkön játszani!

Már talán írtuk korábban, hogy a pokerbarat.hu testvéroldala is elindult a nem magyar ajkú tagjaink részére. Ők is részt vesznek versenyeinken. Kérlek fogadjátok őket legalább olyan melegszívűen, ahogyan ők viszonyulnak mihozzánk!

Megtekintések: 8

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Azt hiszem egy asztalnál ültünk,mert megjegyeztem magamnak ezt a nevet én is,de azon kívül,hogy letiltatjuk a chat-jét mást nem nagyon lehet ellene csinálni.Legfeljebb megjegyzed magadnak,kikapcsolod a chat opcióját és ugathat amit akar magának.Én jó ideje ezt teszem,és le van a gond.Nem rosszabbak ezek másnál,csak az érzelmi szókincsük is annyi,mint amennyit a chatben megtudnak fogalmazni.Mindkettő kimerül a b....meg köcsöggel.
Hááát sajnos előfordult már velem is.hogy nagyon keményen beszóltam...
Az ,hogy miért igazából mindegy is
EZUTON SZERETNÉK MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉRNI!!!
igérem ezután nem fordul elő

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek