PokerBarat.hu

Kedves játékostársak!!!

Tanuljatok az esetemből,mert tanulságos és hanyagoljátok ezt a site-ot!!!

Willim hill pókerterembe befizettem 50 dolcsit

1 meglepetés csak 1-2 centes cash gamen engedett játszani vagy 3 hétig mert tul alacsony a bankrollom!!!

miután már volt vagy 100 dolcsim tudtam 5-10 centesen is játszani!!!hahaha nekem nem volt nevetséges

Sngo-n max 1+0.10 en engedett játszani ugyanazon okból kifolyólag

2 online supportra órákat kell várni nem elérhetőek!!!

ha 1.5-2 óra után jelentkeznek még ők oktatnak ki,hohgy necs csak én vagyok a világon!!!

miután mérgemben el black jackeztem az összes pénzemet kaptam különbözö VIP státuszokat és versenyticketeket.

be is reggeltem  10.000dolcsis VIP-re

és az 5000 dolcsi VIPre

majd a játék napján kezdés előtt egy órával töröltek a tournamentről mondván már lejárt a stászom

meg hogy teknikai problémájuk volt

supportal hosszas huzavona után kaptam egy elő elő selejtezőre tickettet köv. hónapra

na akkor

két óra mullva kezdődik az 5000VIP es freeroll mikor jön az ujabbb üzi,hogy innen is töröltak!!!

support -ra várok azóta de semmi...

Úgy gondolom ezek után nem javaslom senkinek,hogy ide befizessen

/a beszélgetést a supportal természetesn lemásoltam és elmentettem/

sziasztok

Megtekintések: 4

Válaszolj erre

Válasz erre a beszélgetésre

Durva dolog.Az biztos ha lenne 50$-on én nem fizetnék be oda,Én azt hallottam hogy azért nemenged nagy téten jáccani hogy védje a játékos bankrollját.Nevetséges( megvéden én magam ha akarom nem?)
megvédett.mert annyira eluntam magam az 1 centes játékokon,hogy feltettem az egészet black jackre/persze ott lehetett játszani100dolláros téten is sőt a minimum asszem 25 cent volt/
Ha nem lenne felháborító,akkor röhögnék ezen.Ezzel halálra is ítélték magukat nyílván.

RSS

Legjobb ajánlataink

Titan Poker 20-50$ Instant BonusVirgin Poker, Private Racehttp://www.towergaming.com/Victor Chandler Poker signup  PKR bonus Gif Banners

© 2012   Created by PokerBarat.hu.

Profilkártyák  |  Jelentsd észrevételeidet  |  Használati feltételek